Ehdot ja edellytykset

Alla on sweet startup ltd:n asettamat ehdot, joihin sovelletaan Yhdistyneen kuningaskunnan lakeja.

Yritys käsittelee hakemuksen asiakkaan vaatimusten ja pyyntöjen mukaisesti, eikä ole vastuussa annetuista virheellisistä tiedoista. Yritys tekee kaikkensa saadakseen oikean viisumin annetussa ajassa. Yritys ei kuitenkaan ole vastuussa seuraavista suurlähetystössä tapahtuvista tapauksista: viisumin myöntämisestä kieltäytyminen, hakemuksen hyväksymisestä kieltäytyminen, väärän viisumin myöntäminen, viisumin käsittelyn viivästyminen.

Jos yritys on aiheuttanut jonkin edellä mainituista virheestä tai laiminlyönnistä, yrityksen vastuu rajoittuu tiukasti korvaavan viisumin kustannuksiin tai kaikkien maksettujen maksujen palauttamiseen, eikä yritys voi ottaa vastuuta mistään välillisistä menetyksistä, kuten esimerkiksi menetetyistä voitoista/tuloista tai menetetyistä lentomaksuista, mutta ei rajoittuen niihin.

Peruutusoikeudet

Kun olet jättänyt hakemuksesi meille verkossa tai puhelimitse, oletetaan, että olet hyväksynyt sen, että voimme välittömästi aloittaa hakemuksesi käsittelyn ja tarjota palvelua, ja hyväksymällä nämä ehdot annat nimenomaisen suostumuksesi siihen, että näin tapahtuu. Tämän seurauksena sinulla ei ole oikeutta peruuttaa sopimusta The Consumer Contracts (Information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013 -säädösten mukaisesti. Tämä johtuu siitä, että asetuksen 36(1)(a) ja 37(1)(a) mukaan menetät peruutusoikeutesi, jos hyväksyt, että voimme aloittaa palvelujen tarjoamisen peruutusajan kuluessa.

Omistusoikeus

Tämän verkkosivuston official-canada-eta.com omistaa ja sitä ylläpitää sweet startup ltd (alv 159 9379 43). Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja ja noudata niitä, älä käytä tätä sivustoa.

Käyttörajoitukset

Et saa käyttää tätä sivustoa tai sen kautta tarjottuja palveluita henkilökohtaiseen hyötyyn, etkä saa myydä tai tarjota kolmannelle osapuolelle tai muutoin hyötyä mistään tällä sivustolla tai sen kautta saatavilla olevista palveluista tai tiedoista (etkä mistään niiden muutoksista, mukautuksista tai analyyseistä).

Turvallisuus

Pidätämme oikeuden ajoittain: (a) muuttaa ja/tai ottaa käyttöön uusia ja/tai täydentäviä turvatoimia ilman ennakkoilmoitusta; (b) peruuttaa väliaikaisesti ja/tai rajoittaa tämän sivuston saatavuutta kenelle tahansa henkilölle (henkilöille); ja (c) tehdä mitä tahansa muuta, mitä pidämme tarpeellisena tämän sivuston ja sen tietokannoissa olevien tietojen turvallisuuden ja eheyden säilyttämiseksi.

Tarkkuus ja sivuston sisältö

Käytämme kohtuullista taitoa ja huolellisuutta kootessamme tietoja, jotka ovat saatavilla tällä sivustolla ja sen kautta. Tietyt tiedot on kuitenkin saattanut koota ja/tai toimittaa meille kolmas osapuoli, joka ei ole verkostomme jäsen. official-canada-eta.com ei ota vastuuta tällaiselta kolmannelta osapuolelta saatujen tietojen oikeellisuudesta. Lisäksi tällä sivustolla ja sen kautta saatavilla olevissa tiedoissa voi esiintyä virheitä ja puutteita, jotka johtuvat useista tekijöistä, jotka ovat luontaisia missä tahansa internetiin liittyvässä järjestelmässä ja jotka eivät ole kohtuullisessa määrin meidän hallinnassamme. Tietoihin voivat vaikuttaa esimerkiksi kone-, ohjelmisto- tai käyttäjän virheet tai tiedonsiirtoon liittyvät toimintahäiriöt. Tämän vuoksi tiedot annetaan sellaisenaan, ja sinun on aina pyrittävä tarkistamaan tältä sivustolta saatujen tietojen paikkansapitävyys ennen kuin luotat niihin.
Tämä on dynaaminen sivusto, joten sisältö ja ulkoasu voivat muuttua ajoittain ilman ennakkoilmoitusta.

Rajoitettu lisenssi ja omistusoikeus

Sinulle myönnetään rajoitettu lupa ladata tämän sivuston sisältämä aineisto henkilökohtaiselle tietokoneelle ja tulostaa siitä paperikopio yksinomaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, että kaikki tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muut omistusoikeusilmoitukset jätetään koskemattomiksi.
Lukuun ottamatta näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti ja nimenomaisesti sallittuja tapauksia, kaikki tämän sivuston ja sen tietokantojen sisältämän materiaalin kääntäminen, uudelleen lähettäminen, jakelu tai muu käyttö muilla Internet-sivustoilla tai muissa tiedotusvälineissä on ehdottomasti kielletty. Kiellettyä on myös: (a) kehystää tätä sivustoa tai sen osaa millä tahansa muulla sivustolla; tai (b) peilata tätä sivustoa toiselle palvelimelle; tai (c) käyttää automaattisia näytönkaappaus- tai näytönkaapimistekniikoita minkä tahansa tiedon hankkimiseksi tältä sivustolta.
Tämän rajoitetun käyttöoikeuden myöntämisen edellytyksenä on, että hyväksyt ja noudatat kaikkia näitä käyttöehtoja.
Tältä sivustolta ladattavat ohjelmistot (jos sellaisia on) ovat joko meidän omistuksessamme tai lisensoitu meille. Voit käyttää tällaista ohjelmistoa vain kyseiseen ohjelmistoon liitetyn loppukäyttäjän lisenssin mukaisesti, tai jos tällaista lisenssiä ei ole, sinulle myönnetään ei-yksinomainen, ei-siirrettävissä oleva lisenssi käyttää kyseistä ohjelmistoa tämän sivuston käyttämiseen näiden käyttöehtojen mukaisesti.
Kaikki tekijänoikeudet ja kaikki muut immateriaalioikeudet ja omistusoikeudet, jotka liittyvät millään tavalla tähän sivustoon (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen niihin, jotka liittyvät sen sisältöön, tuotemerkkiin ja palveluihin, ohjelmistoihin ja muihin materiaaleihin, jotka ovat saatavilla sivustolla ja sen kautta), joita ei myönnetä sinulle näiden käyttöehtojen mukaisesti, pidätetään täten nimenomaisesti official-canada-eta.com:lle tai, jos kyseessä ovat muut tällä sivustolla esiintyvät tuotemerkit, nimet ja logot, niiden omistajille.

Suostumuksesi

Käyttämällä tätä sivustoa annat suostumuksesi siihen, että official-canada-eta.com käsittelee ja siirtää (sekä ETA:n sisällä että sen ulkopuolella) käyttäjätietoja, jotka ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle tätä palvelua ja jotta voit käyttää sivustoa ja vastaanottaa sähköisen saapumisilmoituksen.

Toimituskäytäntö

Toimituskäytäntömme on laadittu selittämään sinulle, asiakkaalle, miten tarjoamme verkkosivustollamme tarjottavan käsittelypalvelun.

1- official-canada-eta.com on yksityinen, kolmannen osapuolen eTA-hakemusten tietojenkäsittelytoimisto, eikä se ole millään tavoin sidoksissa Kanadan hallitukseen.

2- Tarjotut palvelut:

  • eTA-viisumivapaushakemusten tietojen syöttö ja käsittely.
  • Käsittely ja tilapäivityssamana päivänä.
  • Matkustusluvan vahvistuksen toimittaminen sähköpostitse
  • Hakemustietojen päivitys ja tilan tarkistus 2 vuoden ajan eTA-luvan vastaanottamisesta.
  • 24/7 eTA-sähköpostitse ja puhelimitse annettava asiakastuki.

3- official-canada-eta.com ei takaa, että hakemukset hyväksytään, vaan käsittelemme ainoastaan asiakkaan hakemustiedot ja integroimme ne Kanadan eTA-järjestelmään.

4- Asiakas on vastuussa hakemuksen voimassa olevien ja tarkkojen tietojen toimittamisesta, official-canada-eta.com ei ole vastuussa hylätyistä hakemuksista, jotka johtuvat asiakkaan toimittamista virheellisistä tai virheellisistä tiedoista.

5- Kun hakemustiedot on toimitettu, official-canada-eta.com:lla on 24 tuntia aikaa käsitellä hakemus ja antaa asiakkaalle tilapäivitys. Palveluvaatimuksia ei hyväksytä, jos matkustusluvan vahvistusasiakirjoja ei ole toimitettu ennen kuin 24 tuntia on kulunut asiakkaan toimittamien tietojen toimittamisesta. Asiakkaalla on oikeus tehdä reklamaatio, jos hän ei ole saanut vahvistusasiakirjaa tai tilapäivitystä 24 tunnin jälkeen.

6 - Kanada eTA voi laittaa hakemukset odottamaan useista syistä, ja näissä tapauksissa asiakaspalvelun edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen koordinoidakseen mahdollista ratkaisua. Sama koskee myös hakemuksen hylkäämistä.

7- Tässä tarjotut palvelut liittyvät eTA-hakemusten jättämiseen. Hakemusten käsittelykustannukset sisältävät kaikki palvelumaksut (enintään 80USD), jotka riippuvat hakijan sijainnista. Emme ole sidoksissa Kanadan hallitukseen tai suurlähetystöön. Käsittelymaksu sisältää Kanadan hallitukselle eTA-hakemuksen myöntämisestä maksettavan 7CAD:n summan. Voit tehdä hakemuksen suoraan osoitte essa http://www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp. Ostamalla palvelumme asiakas suostuu maksamaan palvelumaksun tietojen syöttämisestä ja avustuspalvelusta, joka sisältää pakollisen 7CAD-maksun, jonka official-canada-eta.com maksaa hänen puolestaan Kanadan hallitukselle eTA-järjestelmän maksusta.

8- Asiakas antaa myös nimenomaisen valtuutuksen antaa official-canada-eta.com:n hallinnoida hakemustietojaan ja hakea hänen puolestaan Kanadan eTA-järjestelmään. Tietosuojakäytäntömme ja Kanadan eTA-tietosuojalausunnon mukaan osoitteessa: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp.

9- Asiakas vakuuttaa, että hänellä on oikeus ja laillinen valtuutus maksaa toimitetulla luotto- tai pankkikortilla. official-canada-eta.com veloittaa toimitetulta luottokortilta yhden kokonaismaksun eikä ole vastuussa asiakkaan toimittamien luottotietojen laittomasta käytöstä.

Kun samana päivänä tapahtuva käsittelypalvelumme on suoritettu, mukaan lukien viikonloput ja juhlapyhät, toimitamme tuotteen sinulle ainoastaan sähköpostitse.

Suosittelemme vahvasti, että lisäät sähköpostiosoitteemme support@official-canada-eta.com valkoiselle listallesi varmistaaksesi, että sähköpostia ei hylätä ylitäytyneen postilaatikon vuoksi.

PDF-tiedostoja voi lukea käyttämällä Adobe Reader -ohjelmaa, joka on ladattavissa ilmaiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää toimituskäytännöstämme, ota yhteyttä sähköpostitse (support@official-canada-eta.com). Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Jalostuspalvelumme katsotaan toimitetuksi sinulle, kun se on lähetetty sähköpostitse. Suosittelemme, että otat mukaan tulostetun kopion matkustusluvasta, sillä jotkut lentoyhtiöt saattavat haluta nähdä kopion siitä lähtöselvityksessä.

Vastuuvapauslauseke ja vastuunrajoitus

(a) Ellei näissä käyttöehdoissa toisin määrätä, tämä sivusto, sen sisältö ja kaikki sen käyttö, jonka päätät tehdä, tarjotaan ja sallitaan ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai epäsuoria vakuutuksia tai takuita, ja me sanoudumme irti kaikista tällaisista vakuutuksista ja takuista lain sallimissa rajoissa. Emme takaa, että tämän sivuston sisältämät tai sen kautta saatavissa olevat tiedot ovat riittäviä, täydellisiä, tarkkoja tai ajantasaisia, emmekä takaa, että sivusto (tai mikään sen osa) on aina käytettävissä, täysin toimiva tai vapaa virheistä ja viruksista. Näin ollen hyväksyt, että ainoa käytettävissäsi oleva oikeussuojakeino näiden käyttöehtojen rikkomisesta on näiden käyttöehtojen mukainen sopimusrikkomuksemme.
(b) Jollei jäljempänä olevasta kohdasta (d) muuta johdu, mutta muutoin lain sallimissa rajoissa, suljemme pois ja emme ole vastuussa kaikista menetyksistä, vahingoista ja vastuusta (riippumatta siitä, johtuuko se huolimattomuudestamme vai ei), jotka liittyvät kaikkeen hukkaan heitettyyn aikaan, kaikkeen tietojen menettämiseen/vaurioitumiseen, kaikkeen voittojen, mahdollisuuksien ja liikearvon menetykseen sekä kaikkeen epäsuoraan, välillisistä ja epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat tämän sivuston ja/tai sen sisältämien tietojen tai sen kautta tarjottujen palvelujen käytöstä tai liittyvät niihin, riippumatta siitä, johtuuko se sopimuksesta, vahingonkorvausvelvoitteesta (mukaan lukien huolimattomuus), laista tai muusta syystä, ja vaikka se olisi kohtuudella ennakoitavissa tai vaikka meidät olisi tehty tietoisiksi tällaisen menetyksen/vahingon/vahingon/vastuun mahdollisuudesta.
(c) Jollei jäljempänä olevasta kohdasta (d) muuta johdu, mutta muutoin lain sallimissa rajoissa, tämän sopimuksen mukainen kokonaisvastuumme välittömistä menetyksistä ja vahingoista sekä muusta välittömästä vastuusta, joka on syntynyt sopimuksesta, vahingonkorvausvelvoitteesta (mukaan lukien huolimattomuus), laista tai muusta syystä, on rajoitettu 100 puntaan vaatimusta tai toisiinsa liittyvien vaatimusten sarjaa kohti.
(d) Mikään näissä käyttöehdoissa ei rajoita vastuutamme seuraavista:
(i) kuolemasta tai henkilövahingosta aiheutuvaa menetystä tai vahinkoa, joka on aiheutunut huolimattomuudestamme; tai
(ii) meidän tai valvomiemme henkilöiden tekemistä vilpillisistä virheellisistä ilmoituksista.
(e) Jos käytät tätä sivustoa kuluttajana, mikään näissä käyttöehdoissa ei millään tavoin rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi.

Palautuskäytäntö

Jos Kanadan maahanmuutto- ja kansalaisuusvirasto (Canada Immigration and Citizenship, CIC) hylkää hakemuksesi, hyvitämme meille maksetun käsittelypalvelumaksun osana rahanpalautustakuuta, kunhan teet palautuspyynnön sähköpostitse. Jos Kanadan hallitus peruuttaa eTA-lupasi hyväksynnän, emme voi myöntää hyvitystä, ja suosittelemme, että vahvistat eTA-lupasi ennen kuin kirjaudut Kanadaan tai varaat lennon.

Jos hakemustasi ei ole hylätty, mutta haluat silti pyytää hyvitystä jostain muusta syystä, ota meihin yhteyttä. Otamme huomioon poikkeukselliset olosuhteet, jos tapahtuu jotain, johon et voi vaikuttaa, ja harkitsemme hyvityksiä tapauskohtaisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen support@official-canada-eta.com saadaksesi lisätietoja.

Palvelumaksupalautuksemme kattaa meille suoraan hakemuksesi käsittelystä maksetut maksut, eikä valitettavasti kata kolmansien osapuolten mahdollisesti aiheuttamia maksuja, kuten luotto- tai pankkikorttimaksuja tai muiden maksun käsittelyyn osallistuvien osapuolten veloittamia maksuja.

Palautukset maksetaan aina Yhdysvaltain dollareina. Valuuttakurssi määräytyy luotto- tai maksukorttiyhtiön mukaan. Emme valitettavasti voi ottaa vastuuta mahdollisista eroista palautussummissa, jotka johtuvat valuuttakurssivaihteluista tai korttioperaattorisi veloittamista valuuttakurssimaksuista.

Kaikki käsitellyt palautukset hyvitetään alkuperäisessä ostoksessa käytetylle kortille. Tämä tehdään turvallisuutesi suojaamiseksi ja varkauksien, katoamisen tai petosten estämiseksi. Jos haluat pyytää meiltä hyvitystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse seuraavilla tiedoilla:

  • Täydellinen nimi;
  • Palautuspyynnön syy;
  • Alkuperäiseen ostokseen liittyvä sähköpostiosoite;
  • Ostoksen tekemiseen käytetyn luottokortin neljä (4) viimeistä numeroa.

Hyvitämme hyvityksen pankki- tai luottokorttitilillesi 24 tunnin kuluessa, ja kun pankkisi on hyväksynyt hyvityksen, näet hyvityksen tiliotteellasi 3-5 työpäivän kuluessa.

Jos syysi pyytää hyvitystä ei ole lueteltu tässä tai jos sinulla on kysyttävää hyvityksestä, ota meihin yhteyttä.

Jakokelpoisuus

Jos tuomioistuin, tuomioistuin tai muu toimivaltainen foorumi toteaa milloin tahansa yhden tai useamman näiden käyttöehtojen määräyksen pätemättömäksi tai muutoin täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen päätös ei mitätöi tai kumoa näiden käyttöehtojen muita osia. Näitä käyttöehtoja katsotaan muutetuksi muuttamalla tai erottamalla tällaiset määräykset tarpeen mukaan, jotta ne olisivat päteviä, laillisia ja täytäntöönpanokelpoisia ja jotta niiden tarkoitus säilyisi, tai jos tämä ei ole mahdollista, korvaamalla ne muulla pätevällä, laillisella ja täytäntöönpanokelpoisella määräyksellä, joka olennaisesti vastaa niiden tarkoitusta. Kaikki pätemättömät tai täytäntöönpanokelvottomat määräykset on erotettava näistä käyttöehdoista siten, että se ei vaikuta niiden jäljellä olevien määräysten pätevyyteen tai täytäntöönpanokelpoisuuteen tai kyseisen määräyksen (kyseisten määräysten) pätevyyteen millään muulla lainkäyttöalueella.

Koko sopimus

Nämä käyttöehdot syrjäyttävät kaikki aiemmat sopimukset, järjestelyt ja lausunnot (lukuun ottamatta niitä, joiden osalta vastuuta ei ole suljettu pois), jotka koskevat tämän sivuston käyttöäsi, ja ne muodostavat koko sopimukseen liittyvän sopimuksen välillämme.

Käyttöehtojen muuttaminen

Voimme muuttaa, mukauttaa tai muutoin muuttaa näitä käyttöehtoja aika ajoin (turvallisuussyistä, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä tai sivuston palveluihin tai toimintoihin tehtyjen päivitysten tai muutosten huomioon ottamiseksi) ilman ennakkoilmoitusta. Jos jatkat tämän sivuston käyttämistä, hyväksyt nämä muutetut käyttöehdot, ja sinun on syytä tarkistaa ne ennen kuin käytät tätä sivustoa jatkossa.

Tietoja meistä

Tämän sivuston tarjoaa sinulle sweet startup ltd ja se on ©official-canada-eta.com, 37 Warren Street, Lontoo, Englanti, W1T 6AD. Kaikki oikeudet pidätetään.
Normaalit aukioloaikamme ovat 0900-1800 arkipäivisin, pois lukien juhlapyhät.
Voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla meille edellä mainittuun osoitteeseen tai käyttämällä tämän sivuston "Ota yhteyttä"-toimintoa.

Muuta

Nämä käyttöehdot eivät muodosta tai niiden ei katsota muodostavan kumppanuutta, yhteisyritystä tai työsopimusta sinun ja meidän välillemme.
Et saa luovuttaa, alilisensoida, tehdä alihankintasopimuksia tai muutoin siirtää tai myydä mitään näiden käyttöehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman meidän etukäteen antamaamme kirjallista suostumusta.
Näissä käyttöehdoissa olevat otsikot on tarkoitettu vain tarkoituksenmukaisuuden vuoksi, eikä niitä tule ottaa huomioon näitä käyttöehtoja tulkittaessa.

Irtisanominen

Pidätämme oikeuden estää pääsysi tälle sivustolle välittömästi ja ilman ennakkoilmoitusta, jos uskomme hyvässä uskossa, että et ole noudattanut näitä käyttöehtoja.

Kolmansien osapuolten oikeudet

Kenelläkään muulla kuin sinulla ja meillä ei ole vuoden 1999 Contracts (Rights of Third Parties) Act -lain (laki sopimuksista (kolmansien osapuolten oikeudet)) nojalla oikeutta panna täytäntöön näiden käyttöehtojen ehtoja riippumatta siitä, onko kyseinen henkilö tai yhteisö yksilöity nimeltä, ryhmän jäsenenä tai tiettyä kuvausta vastaavana. Epäselvyyksien välttämiseksi todetaan, että mikään tässä lausekkeessa ei vaikuta minkään sallitun luovutuksensaajan tai siirronsaajan oikeuksiin.

Sovellettava laki

Tämän sivuston ja palvelun käyttöön sovelletaan Englannin lakia, ja suostut peruuttamattomasti alistamaan kaikki tähän sivustoon (ja sen tai palvelun ja/tai sen kautta tarjottujen mahdollisuuksien käyttöön) liittyvät, siitä johtuvat tai siihen liittyvät vaateet tai riidat Englannin tuomioistuinten ei-yksinomaiseen toimivaltaan.

Passi ja viisumi

Sinun on kysyttävä näitä tietoja asianomaiselta suurlähetystöltä tai konsulaatilta. Vaatimukset voivat muuttua, ja sinun tulisi tarkistaa ajantasainen tilanne hyvissä ajoin ennen lähtöä. Valitettavasti emme voi ottaa vastuuta, jos sinulta evätään pääsy lennolle tai johonkin maahan, koska sinulla ei ole mukanasi oikeaa passia, viisumia tai muita lentoyhtiön, viranomaisen tai maan vaatimia asiakirjoja. Terveys: Suositukset matkustamiseen tarvittavista rokotuksista voivat muuttua milloin tahansa, ja sinun on syytä kysyä lääkäriltäsi nykyisiä suosituksia ennen lähtöäsi. Lomakohteesi terveysvaatimukset on esitetty terveysministeriön esitteessä "The Traveller's Guide to Health" (T4). On sinun vastuullasi varmistaa, että hankit kaikki suositellut lääkkeet ja noudatat kaikkia matkallesi annettuja lääketieteellisiä neuvoja.
Käyttäjä käyttää verkkosivustoa ja/tai tarjottua palvelua sillä tarkalla edellytyksellä, että verkkosivusto ja/tai tarjottu palvelu ei anna neuvoja, eikä siihen pidä luottaa tehtäessä mitään asiaan liittyviä matka- tai muita päätöksiä. Verkkosivuston tai tarjotun palvelun sisältämät tiedot tarjotaan ilman nimenomaisia tai epäsuoria takuita, jotka liittyvät verkkosivuston tai tarjotun palvelun osien tarkkuuteen, tarkoitukseen sopivuuteen, yhteensopivuuteen tai turvallisuuteen. Yhtiö ei takaa, että Verkkosivusto tai Tarjottu palvelu on keskeytyksettä käytettävissä eikä sitä, että mikään Verkkosivuston sisältämä esitys tai lausunto on virheetön.